Onlineskak

klik her

 Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Magnus Carlsen kommer til Danmark

Skak.dk har netop modtaget følgende pressemeddelelse:

 

Magnus Carlsen, verdensmesteren i skak, kommer til Danmark


Energi Danmark Champions Battle 2019 med Magnus Carlsen


Skakverdensmesteren, norske Magnus Carlsen, spiller for første gang i Danmark, siden han vandt VM i 2013. Det sker, når Energi Danmark Champions Battle afvikles den 22. maj 2019 i Cirkusbygningen i København.


Til denne storslåede aften får Magnus Carlsen selskab af den nykårede Danmarksmester 2019 og den anerkendte hjerneforsker Peter Lund Madsen.


Peter Lund Madsen vil interviewe Magnus Carlsen om, hvordan han er som person – hjernen bag det globale fænomen. Igennem Peter Lund Madsens interview vil publikum få en unik indsigt i Magnus Carlsens fascinerende livshistorie og hjernen bag den succesfulde og meget populære nordmand.


Gennem sin karriere har Magnus Carlsen sat talrige rekorder. Han har kunnet hæve VM-pokalen ti gange – fire gange i klassisk skak, fire gange i lynskak og to gange i hurtigskak. Det har ingen anden præsteret. Han slog igennem i en meget ung alder og var blot 13 år, da han sensationelt spillede remis mod den russiske legende Garry Kasparov.


Magnus Carlsen er også iværksætter med firmaet PLAY MAGNUS og igangsætter mange projekter til gavn for skaksporten. Han er blevet nævnt på både Cosmopolitan Magazines og Time Magazines lister over de 100 mest sexede mænd og 100 mest vigtigste personer i verden. Han har medvirket i flere kampagner, og i 2016 blev der lavet en dokumentar om Magnus Carlsen, som blev solgt til 56 forskellige lande.

 

carlsen 10parti

Magnus Carlsen, da han blev verdensmester i 2013. Foto: Andreas Kastberg


Stor interesse
Magnus Carlsen er et globalt fænomen, som tiltrækker stor opmærksomhed i medierne og fra sponsorer. Hans deltagelse ved verdensmesterskabet i november 2018 satte seerrekord i Norge, hvor mere end tre millioner så ham genvinde sit mesterskab.


Fra et sponsorperspektiv er Magnus Carlsen meget populær. Han er et unikum og har en stor personlighed.


Energi Danmark har sikret sig titelsponsoratet for Champions Battle 2019. Milestone, den verdensførende software virksomhed, har indgået deres første sponsorat nogensinde, som hovedsponsorat. Dette hovedsponsorat deler de med Folkehuset Absalon. Volvo er officiel bilsponsor af eventen.


Aftenen starter med simultanskak, hvor Magnus Carlsen eksklusivt spiller mod 25 udvalgte personer, alle på samme tid – et træk ad gangen hos hver spiller og så videre til næste spiller i fast rækkefølge.


Folkehuset Absalon er vært for kvalifikationsturneringen som foregår 12. maj 2019. Op til 200 personer kan deltage i turneringen, hvor der dystes om de to ledige pladser til simultanskak den 22. maj 2019 i Cirkusbygningen.


For at konkurrere om de to åbne pladser skal man registrere sig på Absalons hjemmeside https://absaloncph.dk under ”kalender” i hovedmenuen eller på deres Facebookside – her findes også regler og program. Deltagerne udtages efter først til mølle-princippet.


f. reklame oplever generelt en rigtig stor interesse for eventen. Mads H. Frederiksen CEO udtaler:
”Vi har i fire år ønsket at stable denne event på benene, og at det nu er lykkedes os, er fantastisk. Allerede inden offentliggørelsen har vi oplevet stor sponsorinteresse. Magnus Carlsen er sådan en fascinerende personlighed og med det øgede fokus på, hvordan skak påvirker børn og mennesker generelt, er det en meget unik event for firmaer at blive associeret med. Mulighederne for sponsoraktivering er mange, og det er noget helt andet end mange tidligere har prøvet.”


Energi Danmark Champions Battle 2019

Magnus Carlsen vs. Danmarksmesteren 2019


Til Energi Danmark Champions Battle 2019 møder Magnus Carlsen den nykårede danske mester. Danmarksmesterskaberne afvikles i påsken i år i Svendborg.
Program:
(Tiderne kan variere)
17:30 Dørene åbner
19:00 Wallmann show
19:10 Simultanskak (Magnus Carlsen vs. 25 udvalgte personer)
20:30 Pause
21:00 Live interview (Peter Lund Madsen og Magnus Carlsen)
21:45 Energi Danmark Champions Battle 2019 (Magnus Carlsen vs. Danmarksmester 2019)
22:45 Slut


Billetsalg
Billetter til denne storslåede aften bliver sat til salg på Ticketmaster onsdag den 20/3 2019 kl. 11:00.


Prisen er fra DKK 495 + gebyr.

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 Odense Mesterskabet 2019

Afsluttede begivenheder

 dm hurtigskak_online_525

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media