Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Kort nyt uge 9

Årets Juniorrække Sjælland blev afgjort lørdag den 2. marts. På forhånd havde Køge 1, BMS 1, Amager 1, "Skak for sjov" 2, Brobizz 1 og "Black Knights" (Præstø) 1 kvalificeret sig til finalegruppe A, mens de resterende hold afgjorde placeringerne i finalegruppe B.

 

Efter 3 runder med koncentreret og flot skak, blev Amager 1 en meget fortjent vinder af turneringen. De tabte ingen af deres 9 matcher, og på finaledagen vandt de blandt andet 4-0 over Køge 1, som ellers førte turneringen indtil denne match.

 

 

Vinderholdet fra Amager. Fra venstre: Laurits Wehding, Karl Emil Nielsen-Refs, Ingrid Nielsen-Refs og Anton Wehding. Foto: Signe Nielsen-Refs 

 

Holdets topscorer blev Karl-Emil Nielsen-Refs med flotte 7 point. Her det afgørende parti mod den rutinerede Rasmus Emil Tønnesen fra Køge: 

 

 

 

2. pladsen gik til BMS 1, som ikke mindst kan takke holdets 3.bræt Noah Wahlgreen (7½ point) for den flotte placering. 3. pladsen gik til Køge 1, som ellers havde ført turneringen inden de 3 sidste matcher.


I finalegruppe B var der spænding lige til det sidste, da der i slutstillingen kun var ét points forskel på de fem første placeringer. På trods af et nederlag til Hillerød i sidste runde blev "Skak for sjov" 1 vinder af gruppen, ½ point foran Brobizz 2. 3. pladsen gik til Køge 2.


Yderligere resultater og de enkelte spilleres præstationer kan findes: HER

 

Årest pokalstævne spilles søndag den 9. juni 2019 på Hotel Svendborg. Der er som sædvanlig fri tilmelding i Ungdoms - og seniorrækken. Invitationen er nu klar: Se her.

 

Aarhusmesterskabet i Lynskak bliver det stærkeste i mange år på fredag, hvor bl.a. GM Mads Andersen, GM Arthur Kogan og GM Allan Stig Rasmussen stiller op til stævnet i Chess House. Der er forlængst kommet de 40 tilmeldinger, som der er plads til i Chess House, men der er oprettet en venteliste, så interesserede kan stadig være heldige at komme med. Se mere her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

ccc2019

 Fredericia Chess 2019

nm2019

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 DanPumps 2018

 horsens lang

 Hurtig DM Senior

 

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media