Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Senior DM godt i gang

På Saxild Strand, der er et kombineret kursus- og sundhedscenter, er DM i Seniorskak skudt i gang mandag eftermiddag med i alt 43 deltagere. Mange har valgt at bo på spillestedet under turneringen, da Chess House og Saxild Strand har skruet et meget fair tilbud sammen på ophold og fuld forplejning i de 7 dage, som stævnet varer. 

 

I 65+ gruppen har fire spillede maksimum efter de første to runder: Jens Hartung-Nielsen, K41, Jens Kølbæk, Nørresundby, FM Jørgen Hvenekilde, Nørrebro Skakklub og overraskelsen Thomas Haugaard fra Frederiksberg, der inden start var seedet som nummer 24. Kvartetten er et ½ point foran bl.a. den forsvarende mester Peter Birk Petersen fra Caïssa Gladsaxe.

 

hvenekilde feb2019
FM Jørgen Hvenekilde møder med de hvide brikker Jens Hartung-Nielsen onsdag kl. 13.00 til 3. runde. Foto: Thomas Vestergård


I det andet topopgør i 65+ gruppen har Thomas Haugaard hvid mod Jens Kølbæk.


I 50+ gruppen har den forsvarende mester Torsten Lindestrøm fra Esbjerg lagt sig i spidsen sammen med Anders J. Munch fra Horsens Skakforening. De har begge 2 af 2 og mødes indbyrdes onsdag med Torsten Lindestrøm som hvid. Et halvt point efter følger forhåndsfavoritten FM Poul Rewitz, Richard Lilja, Frank Lennart Vang og Steffen Cordes.

 

lindestroem feb2019
Torsten Lindestrøm jagter førstepladsen i 50+ gruppen, der er et rejsegavekort til EM eller VM på 4.000,- kr. Foto: Thomas Vestergård


Anders J. Munch er en af de yngste deltagere (født 1968) og har indtil nu spillet meget effektiv skak. Her fra 2. runde:


 

I dag var den græske stormester Vasilios Kotronias forbi Saxild Strand og holde et gratis foredrag for deltagerne. I morgen onsdag kl. 10.00 kommer hans GM-kollega, Efstratios Grivas, og fortæller. Igen er det gratis og tilskuere er velkomne.

 

Spillested: Saxild Strand, Chr. Petersensvej 1, 8300 Odder

 

Arrangørerne viser 7 partier live på adressen: liveskak.dk/2019/chesshouse/seniordm/live/

 

Resultater: turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25562 - klik på er resultat for at gennemspille partiet. Arrangørerne indtaster alle spillede partier.

 

 

Division 2019-2020

Kommende begivenheder

senior dm_hurtig_2019

 Odense Mesterskabet 2019

 Odense Mesterskabet 2019

 Hillerød Skakklub 110 år

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 politiken cup

 20banner

 Fredericia Chess 2019

ccc2019

 DanPumps 2018

 horsens lang

 Hurtig DM Senior

 

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media