Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Træningssamling med GM Shirov

Tommy Schmidt fra GSF Caissa 2000 skriver til skak.dk om et spændende arrangement, som klubben GSF Caissa arrangerer her i sommervarmen - og har man over 2000 i elo er der stadig enkelte ledige pladser:

 

Fredag d. 20.07.2018 kl. 17-21 (ca.) besøger Alexei Shirov spillerne hos GSF Caissa 2000 for at give dem intens træning, forud for den vigtige næste sæson, der gerne skulle resultere i oprykning til divisionen i næste sæson. Alexei Shirov skriver sig hermed på den efterhånden prominente liste af spillere der har undervist i klubben, herunder nævnes Lars Bo Hansen, Stellan Brynell, Jonny Hector, Esben Lund og Ivan Sokolov.

 

 

Alexei Shirov kommer til Danmark i forbindelse med Xtracon Open og deltager i en træningssamling i København. Foto: Lars O.A Hedlund


Da GSF Caissa 2000, synes det er et scoop at kunne præsentere Alexei Shirov til privat intensiv træning (tidligere verdens nummer 4) udloddes 1-3 pladser (afhængigt af hvor mange der deltager fra vores egen klub), der mod solidarisk betaling på DKK 350 kan deltage i arrangementet. Arrangementet vil foregå privat i Allerød og adresse mv. vil blive oplyst til vinderen (vinderne). Med i prisen vil også være kaffe, lidt sodavand og mad (formentlig pizza).


For at kunne deltage i lodtrækningen, skal man på linket HER indtaste sit fornavn, efternavn, klub og telefonnummer. For at kunne deltage i lodtrækningen er det eneste krav at man har mere end 2000 i elo.

 

Link til GSF Caissa 2000 på Facebook: HER


LInk til hjemmesiden for klubben: http://www.elo2000.dk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 DanPumps 2018

ccc2019

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 Hurtig DM Senior

 

 

 Hurtig DM Senior

 Odense Mesterskabet 2017

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media