Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Internationale stævner for ungdom 2018

 

 

Der bliver mange spændende ungdomsstævner i 2018. Da både VM og Ungdoms OL afholdes i rimelig afstand fra Danmark bliver der flere muligheder for at komme ud og sammenligne sig med de bedste i Europa. Her er en oversigt over årets stævner:

 

European Youth Team Chess Championship 2018 spilles i Bad Blankeburg i Tyskland fra den 11. juli til den 19. juli. Det er en periode med mange stævner, men er der interesse blandt spillerne i årgang 2000 eller yngre, sender vi et dansk hold afsted.

 

Ungdoms EM spilles i perioden 19. august til 30. augsut i Riga i Letland. Det bliver årets store internationale ungdomsturnering, hvor Danmark normalvis deltager med omkring 15 spillere. Det bliver også her at Jonas Bjerre i U14 skal forsøge at forsvare sit europamesterskab.

 

Junior VM for spillere under 20 år spilles i Gebze i Tyrkiet. Turneringen spilles fra den 4. september til den 16. september. Her har Danmark en friplads i både åben række og pigerækken.

 

Ungdoms VM for U14 til U18 spilles på halvøen Halkidiki i Grækenland fra den 19. oktober til den 1. november. Her stiller vi også med en lille dansk delegation.

 

Kadet VM for U08 til U12 spilles i perioden 3. november til den 16. november i Santiago de Compostela i Spanien. Der bliver ingen dansk delegation, men har man ønske om at deltage i stævnet, kan man søge om den gratis friplads som indeholder hotel og fuldpension.

 

World Youth U-16 Chess Olympiad 2018 spilles i Manavgat-Antalya, Tyrkiet fra den 24. november til den 3. december. Er der interesse blandt de bedste spillere i årgang 2002 eller yngre vil Danmark deltage med et hold.

 

Udtagelser til stævnerne i 2018 finder sted den 1. marts og offentliggøres her på skak.dk. 

 

Ønsker andre end de udtagne spillere at deltage i de internationale stævner er fristen for henvendelse den 1. april. Årsagen til de tidlige frister er, at jeg ønsker de bedst mulige betingelser for spillerne under turneringerne, hvilket kræver tidlig tilmelding. Samtidig 

har jeg tidligere også fået henvendelser fra forældre, der af hensyn til planlægning af ferie gerne vil have tidlig klarhed. 


Er der spørgsmål til udtagelserne til de internationale turneringer, er man som altid meget velkommen til at kontakte mig på enten telefon 23241560 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

ccc2019

 Fredericia Chess 2019

nm2019

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 DanPumps 2018

 horsens lang

 Hurtig DM Senior

 

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media